به گزارش خبرنگار مهر، محمود محمدزاده ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این که استانداری سهمیه بهزیستی در سال جاری را برای استخدام معلولان نه نفر اعلام کرده است، ادامه داد: در حال حاضر استانداری 150 نفر از معلولان را برای کل استان استخدام میکند.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان در مورد سهمیه اشتغال بهزیستی در سال گذشته بیان داشت: با وجود اینکه میزان سهمیه اشتغال بهزیستی یکهزار و 26 نفر بوده اما 3 هزار نفر را در کارخانجات، ادارات، مغازهها، کارگاهها و خیریهها بر سر کار گذاشتیم.
محمدزاده افزود:مشکل بهزیستی با صندوق صدقات حل نخواهد شد و نیاز به پشتیبانی و حمایت جدی دولت دارد .
وی گفت: در کشورهای پیشرفته دولت برای معلولان کارگاههایی احداث کرده که دارای رئیس، روانشناس و مددکار بوده و مبالغی را در ماه برای آنها تقبل میکند و این باعث می شود که دغدغه مالی در این کشورها بی معنا باشد.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان از وجود پنج کارگاه برای بیماران اعصاب و روان، نابینا و ذهنی که با هزینه خود سازمان بهزیستی اصفهان برپا شده است، خبر داد و افزود: مراکز بهزیستی نیازمند به بودجه ملی کلانی بوده و با توجه به این که مراکز بهزیستی بسیار هزینه بر است و در تمام دنیا خدمات اجتماعی با دولتهاست، بنابراین مشکل با صندوق صدقات حل نمیشود.
محمد زاده با اشاره به اینکه برای نگهداری یک بیمار اعصاب و روان و معلول ذهنی ایزوله ماهانه پانصد هزار تومان هزینه می شود که این وضعیت با صندوق صدقات اداره نخواهد شد اظهار داشت : توجه مسئولان و دولت در خصوص معلولان باید بیش از اینها باشد .
وی بیان داشت: تا دو ماه آینده یکی از سالنهای ورزشی را مخصوص معلولان افتتاح میکنیم.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان تصریح کرد : آموزش مهارتهای زندگی در مهدهای کودک ها در سال گذشته آغاز شد ه است گفت: این آموزشها برای چگونگی خوردن و خوابیدن و حتی عدم آسیبپذیری بوده که برای پیشگیری از اعتیاد در بزرگسالی بسیار موثر بوده است.
محمد زاده در مورد افزایش نشاط و شادابی کودکان بیسرپرست که در 37 خانه نگهداری میشوند، اضافه کرد: برای آنها مسابقات فرهنگی، قرآنی و ورزشی و طرحهای مسافرتی در شهرهای شمالی و مشهد برگزار میشود.
وی به بهرمند شدن کودکان بیسرپرست از همه خدمات بهزیستی اشاره و تاکید کرد: کودکان بیسرپرست از خدمات تغذیهای، روانشناسی، مشاورهای و ورزشی بهزیستی بهرمند میشوند.
مدیر کل سازمان بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکه معلولان انتظار استخدام در سازمان بهزیستی را دارند، ادامه داد: استخدام در سازمان بهزیستی شرایط خاصی را میطلبد و این امر غیر ممکن بوده زیرا نیاز به پست و مجوز داشته و بهزیستی تنها میتواند پیگیر کارهای افراد در ادارات دیگر باشد.
محمدزاده در مورد حل شدن مسئله استخدام معلولان در دستگاههای دولتی بیان داشت: چنانچه دولت مصوبهای داشته باشد که شرکتهای خدماتی و حجمی برای تامین نیروهای خود در دستگاههای دولتی بخشی از آن را توسط معلولان بگیرند، مشکل معلولان حل میشود.
وی با بیان این که دولت دیگر استخدامی ندارد، گفت: در بهزیستی لیست کارهای متعددی وجود دارد که در حال حاضر برای کارهای متعدد، افراد انتخابهای متعدد دارند؛ در صورتی که در دو سال گذشته شرایط اینگونه نبود.
مدیر کل سازمان بهزیستی استان اصفهان در ادامه با بیان این که آمار میانگین کشوری کودکان مهدکودکی در اصفهان بیشتر از همه استانها است، بیان داشت: در استان اصفهان از هر 100 کودک 17 نفر به مهد میروند اما در کشور از هر 100 کودک 10 نفر به مهدهای کودک میروند.
وی به وجود یکهزار و 200 مهد کودک در اصفهان اشاره و عنوان کرد: 50 هزار کودک با حضور 6 هزار مربی در مهدهای کودک از خدمات آموزشی و تربیتی بهرهمند میشوند.
محمدزاده در مورد تاثیر مهدهای کودک و موفقیت در این امر تصریح کرد: تاثیر یک مربی بیشتر از یک مادر بوده و در مهدهای کودک موفق به ارائه آموزشی شده ایم که افراد در تمام مقاطع تحصیلی و مراحل زندگی سنجیدهتر رفتار کنند..
وی با توجه به حمایت دولتها اظهار داشت: چنانچه خدمات آموزشی حمایت نشده و خود افراد بخواهند هزینهها را پرداخت کنند با مشکل روبهرو میشوند و به طور معمول دولتها باید حمایت کنند.
وی با اشاره به اجرای طرحی برای نخستین بار در کشور افزود: امسال قرار است که حدود یک سوم حق بیمه مربیان را از طریق کارفرما پرداخت کنیم که هم مربیان بیمه شده و حقوق بیشتری میگیرند و هم مدیران استخدام مربیان بیشتری داشته باشند.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان به ایجاد اشتغال برای بانوان در مهدهای کودک اشاره و تصریح کرد: شغل آموزشی برای بانوان سلامت اخلاقی، معنوی و اجتماعی ایجاد کرده و فضای آموزشی و عاطفی مادرانه همراه با محیطی سالم را بنا نهاده است.
نظر شما